Toužíte-li zaznamenat svou hudbu, projev či jakýkoliv zvuk, a zároveň mít plnou uměleckou kontrolou nad výsledkem, přijďte, ptejte se, učte se. Na workshopu se naučíte dovednosti potřebné k osvojení si základů záznamu audia na vlastní pěst. Tvůrčí dílna bude probíhat formou přátelského setkání nad mikrofony, nahrávacím vybavení a hudebními nástroji.

Nahrávací tvůrčí dílna

Workshop připravil hudebník a producent Vojtěch Veselý (Billow, De Moi), který svou nahrávací dílnu přibližuje následovně: „Ať už vás zajímá, jak vybavit a postavit malé homestudio v ložnici, nebo naopak řešíte zvuk na profesionální úrovni, přijďte a ptejte se. Na Mlejně postavíme mobilní studio a společně projdeme celým procesem nahrávání – od zapojení prvního kabelu, přes samotný záznam zvuku, až po konečný mastering (finální úpravu zvukové stopy). Na místě budou k dispozici i hudební nástroje – kytary, syntezátory, drobné perkusní nástroje, kalimba, foukací harmonika, xylofon aj.“

Máte-li zájem zaznamenat svou vlastní píseň, přihlaste se předem pomocí tohoto formuláře: https://forms.gle/p8qLib5eZYHpnge19 Vojta si na vás vyhradí čas mimo trvání tvůrčí dílny a vaši píseň na místě zaznamená individuálně, včetně mixu a masteringu.

 

  • workshop proběhne v pátek 16/07/2021