Milí přátelé,
první tři ročníky Meziprostoru jsme pořádali něco, co spadalo do kolonky „soukromá akce pro přátele a přátele přátel“ - tedy pro všechny lidi dobré vůle, tedy pro vás!

Po loňském ročníku jsme ale založili spolek Meziprostor.cz.

 

Co se tím změnilo? 

Vlastně jen jedna věc, vznikl nový transparentní účet č. 2301348026/2010. Takže, vy můžete začít přispívat, my můžeme pokračovat v přispívání – a společně můžeme vytvořit skvělý festival. A na konci roku pak všechno oficiálně vyúčtovat, tak aby každý věděl, kolik co stálo a jak se s příspěvky naložilo.

 

A co se nezměnilo? 

Pořád jedeme „DIY“ – tedy bez sponzorů a dotací a bez povinného vstupného. Pořád si všechno děláme sami, na všechno se skládáme a kapely i další hosté vystupují za minimální náklady nebo i úplně zadarmo.
Pořád nám pomáhá Skalákův mlýn, který Meziprostoru poskytuje fantastické zázemí, a my jen doufáme, že lidi utratí za jídlo a pití dost na to, aby mlýnu nevznikla ztráta.
A … pořád spoléháme i na vás! I po těch třech letech věříme, že je nejlepší na tuhle akci nezavádět jiné než dobrovolné vstupné a že Meziprostor vytvoříme všichni společně.

Každopádně, má to smysl!
Meziprostor jste vy.
#DIY