Na programu letošního ročníku už několik měsíců pilně pracujeme a, i když se doba dramaticky mění před očima, brzy odhalíme grafiku a první jména. Chceme aby to bylo letos opravdu sexy a s novou energií.

Safenat Paneach (Meziprostor 2021)Safenat Paneach (Meziprostor 2021)

 

Téma? Jsme příroda…

Tohle environmentální téma u nás rezonovalo už dva předchozí ročníky, ale nebyla příležitost ho naplno rozvinout. Je podle nás aktuální i v téhle horké době. Téma nám každý rok dává impuls v dramaturgii a tvorbě programu našeho setkání. Ano, ale chceme také to, aby se Meziprostor stal místem, kde bude slyšet i váš hlas. Místo, kde můžete sdílet své obavy i naděje. Hledat cesty. Inspirovat se!

Stále nás totiž fascinuje myšlenka setkávání lidí z různých subkultur a názorových proudů — ať už jde o hudební vkus nebo třeba spiritualitu.

Johann Wenzel Peter: Adam a Eva v zahradě Eden (1745)Johann Wenzel Peter: Adam a Eva v zahradě Eden (1745)

 

Pojďme diskutovat o péči o stvoření

Místo toho, abychom jako lidé přijali svoji zodpovědnost a začali bezodkladně pracovat na záchraně života na Zemi, tak si ve 21. století vyhrožujeme atomovými zbraněmi.

Pojďme se společně, s řadou zajímavých hostů, podívat ke kořenům. Pojďme společně vystoupit z metaversa a reálně diskutovat o stvoření, udržitelném soužití, růstu, moci, o Adamovi a Evě i o Kainovi a Ábelovi dneška…

Meziprostor — diskuseMeziprostor — diskuse

 

Pojďme jít na Meziprostoru kus cesty společně. Pojďme se společně podívat na to, zda se nemíjíme cíle. Nechme se obohatit o nové pohledy, povzbudit se a načerpat novou sílu a energii do našeho vlastního volání „přijď království Tvé, buď vůle Tvá jako v nebi, tak i na zemi…“

Další info již brzy. Zůstaňte naladěni!