Dragon: Nejsme sdružení ani nadace, nejsme registrováni jako žádná organizace, taková seskupení, které tvoříme, se nazývají "neformálními." Zabýváme se organizováním koncertů, výstav, různých dílen a přednášek... Máme v centru Cieszyna klubovnu s malou scénou, kterou poskytujeme mladým skupinám coby zkušebnu. Náš tým pomáhá mladým lidem najít si to své dříve, než by se namočili do alkoholu či drog a než by je čas obral o sílu, tolik potřebnou k vývoji.

Marcin: ,Hudební klub v Cieszynie. Prostor v centru města, kde je vždycky místo na další tvůrčí činnost. Přes týden je to útočiště městským dětem - zde mohou trávit volný čas výukou na hudebních nástrojích a v různých rozhovorech. Přes víkend organizujeme jam sessions, koncerty, různé přednášky a podobně.

 

 

Program na Meziprostoru:

  • Handmade workshop (rukodělná dílna) - šití maňásků, decoupage na trička, malování obličejů, alternativní účesy (zaplétání a proplétání copánků)
  • Aktivní workshop - frisbee (závody družstev), badminton, slackline (výuka provazochodectví)
  • Plenér přednáška, rozhovor s Dragonem na téma "Přednáška pro sebevrahy..." - Prázdnota, stagnace, život plný zoufalství a beznaděje... Co se dá dělat, když každý následující den přináší více zklamání a bolesti, než jakéhokoliv zisku... Existuje snad nějaká jiná cesta ven? Podle mě NE.

 

Související odkazy: